Het rustige leven van Barry neemt een drastische wensding als hij Lynn leert kennen. Hij is dolverliefd op haar, maar hij ontdekt al snel dat hij eigenlijk niets van zijn geliefde weet.
Het leven van Barry, die tot dan toe een rustig bestaan leidt in de provincie, neemt een drastische wending wanneer de geheimzinnige Lynn op zijn pad komt. Lynn komt aanwaaien, en gaat niet meer weg. Barry wordt verliefd op haar, maar komt er gaandeweg achter dat hij eigenlijk niets van haar weet. Lynn op haar beurt, hunkert naar de stabiliteit die ze bij Barry denkt te vinden. Alles lijkt goed te gaan, totdat het verleden van Lynn zich opdringt. Ondanks het feit dat de geliefden weigeren het te zien, zet de neergaande spiraal zich in, met fatale gevolgen.

Credits

Production Design
Sound Design
Productiebedrijf
Motel Films
Omroep
NTR
VARA TV
VPRO TV

Titel: One Night Stand II - Blindgangers
Jaar: 2006
Duur : 40 minuten
Categorie: Kort Televisie Drama
Competities: Gouden Kalf Competitie, Hoofdprogramma, One Night Stand II
Editie: NFF 2006

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Still
Still