Ga naar inhoud
Still

One Night Stand II - Absolutely Positive

Regie: Kate Brown
Een jongen is boos op zijn overleden moeder, die hij opzoekt in het mortuarium. Op school loopt hij zwijgzaam en gesloten door het drukke gebouw. Alleen een meisje wekt zijn interesse.
Een jongen sluipt 's nachts een mortuarium in. Daar bezoekt hij zijn overleden moeder, op wie hij woedend is. Thuis leeft hij met een tante. Zwijgzaam en met een broedende blik gaat hij voor de eerste keer naar zijn nieuwe school. Op zijn fiets wijkt hij pas op het laatste moment uit voor auto's. Gefrustreerd en gesloten loopt hij door het drukke schoolgebouw. Het enige waarin hij interesse toont is een meisje, naar wie hij vanaf een afstandje kijkt.

Credits

Uitvoerend Producent
Scenario
Production Design
Set geluid
Sound Design
Titel: One Night Stand II - Absolutely Positive
Jaar: 2006
Duur : 40 minuten
Categorie: Kort Televisie Drama
Editie: NFF 2006
Hoofdprogramma One Night Stand II

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.