Ga naar inhoud
Een zwijgzame taxichauffeur observeert zijn wereld, maar legt met niemand contact. Zelfs niet met zijn passagiers. Als een meisje op de vlucht in zijn auto springt, wordt hij daartoe wel gedwongen.
Rover, een zwijgzame taxichauffeur, rookt een sigaret nabij een vliegveld. Als de avond valt rijdt hij de stad in. Hij observeert straten vanuit zijn auto en begluurt zijn passagiers via zijn binnenspiegel. Hij legt echter geen contact. Daartoe wordt hij wel gedwongen wanneer een Aziatisch meisje op de vlucht plotseling bij hem in de auto springt. Hoewel de vrouw geen woord zegt, kruipt Rover voor het eerst uit zijn veilige schulp.

Credits

Uitvoerend Producent
Geluidsnabewerking
Sound Design

Titel: Onderweg
Jaar: 2009
Duur : 13 minuten
Categorie: Korte Film
Competities: Hoofdprogramma
Editie: NFF 2009

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Still