Ga naar inhoud
Telefilm is een fake documentaire over een vijfkoppig, pas afgestudeerd èn gecontracteerd cabaretgroepje aan de Kleinkunstacademie dat te maken krijgt met liefdesperikelen, intriges en onderlinge concurrentie.
Telefilm is een fake documentaire over een veelbelovend vijfkoppig cabaretgroepje aan de Kleinkunstacademie dat na het eindexamen gecontracteerd wordt door een impresario. Deze wil ze als sterren lanceren, maar de groep blijkt minder hecht dan gedacht, als liefdesperikelen, intriges en onderlinge concurrentie de vrienden uit elkaar drijven en er zelfs een slachtoffer valt. De acteurs zijn in 2003 daadwerkelijk afgestudeerd aan de academie.

Titel: On Stage
Jaar: 2004
Duur : 1 uur, 18 minuten
Categorie: Lang Televisie Drama
Competities: Hoofdprogramma, NFF Debuutcompetitie
Editie: NFF 2005

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Still
Still
Still