Ga naar inhoud
Samen met Chiro Holwijn vormt rapper Ome Omar in deze videoclip een detectiveduo, dat moeite heeft een zaak op te lossen. Uiteindelijk zetten ze Omar in als lokaas.
Rapper Ome Omar vormt in deze minispeelfilm een detectiveduo met Chiron Holwijn. Ze proberen een zaak op te lossen maar schieten niet veel op met hun zoektocht naar de Jamanbroer. Ook hardhandige ondervragingen van getuigen zorgen niet voor de doorbraak, reden om uiteindelijk Omar in te zetten als lokaas. In de clip zijn verder acteurs Achmed Akkabi en Sergio Hasselbaink en Faberyayo van De Jeugd van Tegenwoordig te zien.

Credits

Titel: Ome Omar x Weslo - Jamanbroer
Jaar: 2017
Duur : 4 minuten
Categorie: Korte Film
Competities: Videoclips
Editie: NFF 2017

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Still
Still
Still