Ga naar inhoud
Still

Oma is gek!

Regie: Simone van Dusseldorp
Saäda (8) is dolblij dat haar oma eindelijk vanuit Suriname naar Nederland komt. Maar oma blijkt niet alleen grappig, ze is ook een beetje gek en warrig. Wat is er met haar grootmoeder aan de hand?

Achtjarige Saäda is dolblij dat haar lieve oma eindelijk vanuit Suriname naar Nederland komt. Nu kan ze oma voor het eerst uitnodigen op haar verjaardag! Saäda is heel trots op haar grappige oma. Maar ze blijkt niet alleen grappig, maar ook een beetje gek, warrig en soms opeens boos. Saäda begint zich voor die rare oma te schamen. Wat is er met haar grootmoeder aan de hand? Kan ze niet gewoon weer terug naar Suriname?

Titel: Oma is gek!
Jaar: 2011
Duur : 15 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2012
Jaaroverzicht

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Still
Still
Still