Na een aanslag, waarbij zijn moeder om het leven komt, gaat Haron aan het werk voor de geheime dienst, waarbij hij infiltreert in een terroristische cel. Een spannend televisiedrama dat een genuanceerde kijk biedt op de invloed van terrorisme.
Bij een zelfmoordaanslag komt de moeder van Haron (Jacob Derwig) om. Als de geheime dienst hem vraagt te infiltreren bij een terroristische cel, is wraak het doorslaggevende motief ja te zeggen. Haron komt steeds verder vast in een web van tegengestelde belangen. Offers geeft een verontrustende en overtuigende kijk op de gevolgen van terroristische (zelfmoord)aanslagen. Maryam Hassouni won in 2006 een Emmy Award voor haar rol in deze film.

Titel: Offers
Jaar: 2005
Duur : 1 uur, 40 minuten
Categorie: Lang Televisie Drama
Editie: NFF 2005

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Partners

NPO Vm Nfs diap 1 5xLogo volkskrantVL LOGO LIGGEND COMPLEET 2021 diapLogo NFFLogo DioraphteFonds 21 Logo WIT 01