De twaalfjarige Auke en Serwin zijn beste vrienden. Als Serwin uitgezet dreigt te worden naar Irak, doet Auke alles om dat te voorkomen. Maar wat wil zij eigenlijk? Liefdevolle ode aan intense vriendschap.
De twaalfjarige Auke en Serwin zijn beste vrienden. Als zij uitgezet dreigt te worden naar Irak, doet de rebelse Auke alles om dat te voorkomen. Bij wie moet hij nu afkijken als hij zijn huiswerk weer eens niet heeft gedaan? Serwin hoort gewoon hier, bij hem. Ze is immers hier geboren, in Irak is ze nog nooit geweest. Zal het hem lukken haar in Nederland te houden? En heeft Serwin zelf eigenlijk nog iets te willen? Een liefdevolle ode aan een intense vriendschap op het platteland.

Credits

Uitvoerend Producent
Geluidsnabewerking
Sound Design

Titel: Nu of Nooit! - One Happy Day
Jaar: 2015
Duur : 26 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2016

PolitiekDramaJeugdMaatschappij

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.