Ga naar inhoud
Stills

Nobody

Regie: Job Roggeveen, Joris Oprins, Marieke Blaauw
Duimpjes omhoog voor deze geestige animatie waarin een obsessieve en oppervlakkige influencer onzichtbaar wordt nadat hij te veel selfies maakte. Hashtag loser.
Florian, bekend bij al zijn online vrienden (lees: volgers) als MadeByHeaven, is een populaire lifestyle-Instagrammer wiens sociale leven alleen van posts, hashtags en likes aan elkaar hangt. Maar op een kwade dag maakt Florian zoveel selfies dat hij spontaan doorzichtig wordt en er in deze animatie alleen nog een schaduw van hem overblijft. Dat is funest voor zijn aantal followers natuurlijk, maar echte vriendschap blijkt dichterbij dan gedacht.
Titel: Nobody
Jaar: 2022
Duur : 9 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2022

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Stills