Ga naar inhoud
Still

(N)iemand

Regie: Patrice Toye
De veertigjarige Tomas heeft een goed leven maar droomt al een paar jaar van een ander bestaan. In het geheim fantaseert hij dat hij spoorloos verdwijnt. Op een dag voegt hij de daad bij het woord.
De veertigjarige Tomas heeft een mooie en liefhebbende vrouw, een baan en een mooi huis in een rustige buurt. Kortom, een goed leven. Hij droomt echter al een paar jaar van een ander bestaan. In het geheim fantaseert hij dat hij spoorloos verdwijnt. Op een dag voegt hij de daad bij het woord. Hij ensceneert zijn eigen dood en verdwijnt naar een tropisch eiland. Werkelijkheid en verbeelding wisselen elkaar af bij de midlife crisis.
Titel: (N)iemand
Jaar: 2008
Duur : 1 uur, 36 minuten
Categorie: Speelfilm
Editie: NFF 2009
Vlaamse Films

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Still
Still
Still