Ga naar inhoud
Experimentele film die op krachtige en surrealistische wijze laat zien dat de liefde van twee mensen voor elkaar geen nationaliteit en geen grenzen (er)kent.

Een man en een vrouw maken een ondergrondse zoektocht naar elkaar. De aarde en de gewassen veranderen zichtbaar wanneer ze eronder bewegen. Terwijl hun reis vordert doorkruisen ze de meest uiteenlopende landschappen en weten ze verschillende obstakels te overwinnen. Deze film portretteert op surrealistische en krachtige wijze het idee dat liefde van mensen voor elkaar noch nationaliteit, noch grenzen (er)kent.

Credits

Producent
Production Design
Sound Design
Cast (hoofdrol)
Productiebedrijf
Family Affair Films

Titel: Nation for Two
Jaar: 2012
Duur : 15 minuten
Categorie: Korte Film
Competities: Jaaroverzicht
Editie: NFF 2012

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Still