Ga naar inhoud
NARCOSIS STILL 6.jpg

Narcosis

Regie: Martijn de Jong
Een vader komt tijdens een professionele duik niet meer boven. Zijn gezin blijft ontredderd achter, zonder kans om afscheid te nemen. Hoe vinden ze een manier om hiermee om te gaan?

Een hecht gezin raakt volledig ontwricht, wanneer de vader tijdens een professionele duik niet meer bovenkomt. Geen begrafenis, geen afscheid, alleen een huis vol herinneringen. Gebukt onder het ondraaglijke verlies, ontwijkt Merel (Thekla Reuten) alles rond de dood van haar man. Haar jonge kinderen gaan hierdoor zelf op zoek naar antwoorden, waardoor het gezin uiteindelijk hard tot stilstand komt. Merel moet het verlies op haar eigen unieke manier onder ogen zien te komen, om daarna met haar kinderen aan een nieuw leven te kunnen beginnen.

Genonimeerd! start met een inleiding en Q&A met Martijn de Jong en Trent-

Titel: Narcosis
Jaar: 2022
Duur : 1 uur, 51 minuten
Categorie: Speelfilm
Editie: NFF 2022
Gouden Kalf Competitie

Gouden Kalf winnaar

Beste Costume Design (2022)
Manon Blom
Beste Hoofdrol (2022)
Thekla Reuten
Beste Camera (2022)
Martijn van Broekhuizen, NSC

Gouden Kalf nominaties

Beste Film (2022)
Trent -

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Bekijk trailer

Stills

NARCOSIS STILL 4.jpg
NARCOSIS STILL 2.jpg