Ga naar inhoud
Marc en Irene willen samen uit het leven stappen. Zij is ongeneeslijk ziek, hij wil zonder haar niet verder. Een vileine draai voor de injectie stelt hun liefde op de proef in harde en liefdevolle film.

Marc en Irene keren terug naar de plek waaraan ze liefdevolle herinneringen hebben, om samen uit het leven stappen. Irene is al ongeneeslijk ziek en Marc wil zonder haar niet meer leven. Hun hartsvriendin Karin zal hen de dodelijk spuit toedienen. De drie nemen op een feestelijke en intieme manier afscheid van elkaar. Als het tijd is, gebeurt er iets wat de liefde van het stel ernstig op de proef stelt.
Danyael Sugawara nam zonder budget de film op in anderhalve dag, als commentaar op de cultuurbezuinigingen.


Credits

Uitvoerend Producent
Set geluid
Geluidsnabewerking

Titel: Na u
Jaar: 2011
Duur : 15 minuten
Categorie: Korte Film
Competities: Jaaroverzicht
Editie: NFF 2011

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Still
Still
Still
Still
Still
Still
Still
Still