In My 9/11 probeert Penning vast te leggen wat hij zag, voelde en dacht tijdens de grootste ramp die hij in zijn leven van zeer dichtbij meemaakte.
Op 11 september 2001 is filmmaker Tjebbo Penning getuige van de ramp die New York treft als hij vanuit zijn appartement twee vliegtuigen het WTC binnen ziet vliegen. Het volgende moment moet hij zijn huis verlaten met zijn zwangere vrouw en zoon. Enkele weken hierna mogen ze weer naar huis. In My 9/11 probeert Penning vast te leggen wat hij zag, voelde en dacht tijdens de grootste ramp die hij in zijn leven van zeer dichtbij meemaakte.

Titel: My 9/11
Jaar: 2006
Duur : 12 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2006

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.