Ga naar inhoud
Meisje ontmoet jongen en neemt hem mee naar huis. Maar dan komen haar ouders thuis. Naar de auto in de garage dan maar voor wat privacy, of is dat toch niet zo’n goed idee?

Zanger Melle Dielesen van Mozes and the Firstborn schreef het script voor deze sensuele clip, geïnspireerd door een krantenbericht over een jong stel in Oostenrijk. Het gaat over een tienermeisje dat bij een concert (van Mozes and the Firstborn uiteraard) een jongen ontmoet en hem mee naar huis neemt. Als haar ouders thuiskomen en hen bijna betrappen, besluiten de twee te verkassen naar de auto in de garage. De stap over de drempel van volwassenheid van het meisje blijkt fatale gevolgen te hebben.

Credits

Productiebedrijf
New Amsterdam Film Company

Titel: Mozes and the Firstborn - Crawl
Jaar: 2016
Duur : 6 minuten
Categorie: Korte Film
Competities: Videoclips
Editie: NFF 2017

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.