Ga naar inhoud
Een klein meisje in een roze jurkje wandelt door een kunstmatige wereld, en spreekt in voice-over over haar wereld, zichzelf en het toen, nu en later. Ze kijkt zelfs achter de coulissen.
Een klein meisje met blond haar, een roze jurk en strikje, en een bruine koffer in haar hand wandelt het beeld binnen. Ze spreekt slechts in (Engelse) voice-over, over haar wereld, zichzelf en het toen, nu en later. 'Reality always happens when you least expect it.' Ze wandelt door kunstmatige landschappen met rotsen en bomen, sterren in de lucht en licht in de verte, en kijkt zelfs achter de coulissen.

Credits

Producent
Scenario
Cast (hoofdrol)
Productiebedrijf
Silent Woods Industries
Allegri Film
Distributie
De Filmbank

Titel: Most Things Never Happen
Jaar: 2005
Duur : 11 minuten
Categorie: Korte Film
Competities: Gouden Kalf Competitie, Hoofdprogramma
Editie: NFF 2005

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.