Een man begeeft zich op straat. Op een druk verkeersplein stapt hij in een bus. Een wildvreemd meisje spreekt hem aan en vraagt of hij meegaat naar het park. Sjans kwam nooit op een slechter moment.
Een man voert in zijn huis een telefoongesprek. Als hij heeft opgehangen, bekijkt hij zichzelf langdurig in de spiegel. Even later begeeft hij zich op straat. Op een druk plein houdt hij stil en stapt in een bus. Zenuwachtig bestudeert hij zijn medepassagiers. Te opvallend, want hij trekt de aandacht van een meisje. Ze spreekt hem aan en vraagt of hij meegaat naar het park. Sjans kwam nooit op een slechter moment.

Credits

Coproducent
Production Design
Set geluid
Geluidsnabewerking
Sound Design

Titel: Morning to Noon
Jaar: 2008
Duur : 10 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2008

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.