Ga naar inhoud
Still

Missie Aarde 2

Regie: Tim Kamps
Tweede seizoen van de sciencefiction-comedyserie waarin zeven Nederlandse astronauten door het heelal reizen om de mensheid te redden, maar in hun ruimteschip vooral verstrikt raken in kleinmenselijke en absurde intriges.
Het is het jaar 2063. De aarde wordt geteisterd door enorme natuurrampen en de smeltende poolkappen overstromen vrijwel al het land. Zeven astronauten zijn eropuit gestuurd om een nieuwe thuisplaneet te vinden voor de mensheid. In het tweede seizoen van deze sciencefiction-comedyserie stuit de bemanning niet alleen op een mogelijk leefbare planeet, maar ook op de Russische ruimtereiziger Svetlana. Terwijl de aardbewoners wachten op goed nieuws uit de ruimte, raken de astronauten vooral verstrikt in kleinmenselijke, absurde en romantische intriges.
Titel: Missie Aarde 2
Jaar: 2016
Duur : 25 minuten
Categorie: Televisiedrama
Editie: NFF 2016
Gouden Kalf Competitie Inschrijving Niet vertoond op festival

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Bekijk trailer

Stills

Still
Still