Beklemmende impressies van eigentijds onbehagen in voortreffelijk geacteerde mozaïekfilm. Als er geen tijd meer is om gevoelens te delen sluipt de eenzaamheid naderbij.
Mozaïekfilm opgebouwd uit korte scènes. Het land is in crisis maar iedereen worstelt vooral met zijn eigen beslommeringen. Er is geen tijd om gevoelens onder woorden te brengen, geen tijd om een ruzie bij te leggen, geen tijd om even bij de ander stil te staan. Het echte leven is soms net zo onwerkelijk als Second Life, de eenzaamheid ligt overal op de loer. Een strak gefilmde impressie van eigentijds onbehagen.

Credits

Scenario
Production Design
Geluidsnabewerking
Sound Design
Productiebedrijf
Stichting Pain Perdu

Titel: Misschien later
Jaar: 2010
Duur : 22 minuten
Categorie: Korte Film
Competities: Jaaroverzicht, Gouden Kalf+ NFF Debuut Competitie
Editie: NFF 2010

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Still
Still
Still
Still
Still
Still
Still
Still