Ga naar inhoud
De Misfits staan onder druk door roem en oude rivalen, maar gooien alles in de strijd om bij elkaar te blijven én een internationale muziekwedstrijd te winnen.
In de derde Misfit-film beginnen Julia, Nick en Sterre het schooljaar goed: met een contract bij een platenlabel en een geboekt optreden in een grote nationale liveshow. Totdat na een fusie van de twee scholen iedereen van het Olympus College bij hen op het Hoogland komt, inclusief hun eeuwige rivaal Babette... De Misfits moeten alles op alles zetten om bij elkaar te blijven en hun droom te volgen om de finale van de internationale muziekwedstrijd te winnen.

Titel: Misfit 3: De Finale
Jaar: 2020
Duur : 1 uur, 22 minuten
Categorie: Speelfilm
Competities: Gouden Kalf Competitie
Editie: NFF 2021

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Stills