Ga naar inhoud
Door zijn wisselende medereizigers ervaart de hoogsensitieve student Luke telkens andere sterke emoties in het openbaar vervoer. Zijn magische stressbal geeft hem houvast, maar wat als die vol raakt?
Luke is student en reist van de stad waar hij studeert naar de stad waar hij woont. Doordat hij hoogsensitief is, heeft hij een enorm empathisch vermogen. Hij kan emoties van andere mensen horen, zien en voelen. Per vervoermiddel is dat zelfs verschillend. Gelukkig helpt zijn stressbal hem om de overweldigende emoties te reguleren. Maar als de bal bij het derde vervoermiddel te vol is, moet Luke op zoek naar een andere oplossing.

Titel: Mind the Gap
Jaar: 2021
Duur : 7 minuten
Categorie: Korte Film
Competities: NFF Studentencompetitie
Editie: NFF 2021

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Stills
Stills
Stills