Ga naar inhoud
Korte film over een eigengereid meisje dat dol is op Minnie Mouse. Ze gaat elke dag met grote zwarte oren op naar school. Moeder en juf vinden dat maar niks.

De eigengereide Mina is idolaat van Minnie Mouse. Ze gaat dan ook elke dag met grote zwarte oren op en in een opvallend rood stippeljurkje naar school. Haar moeder en juf vinden dat ze daarmee moet stoppen en dat ze zich net zo moet kleden als de rest. Maar waarom zou ze eigenlijk géén Minnie-oren mogen dragen? Ondanks de tegenwerking die ze ondervindt van de omgeving volgt Mina dapper haar plan om te zijn wie ze wil zijn.

Credits

Producent
Production Design
Geluidsnabewerking
Sound Design

Titel: Mina Moes
Jaar: 2011
Duur : 15 minuten
Categorie: Korte Film
Competities: Jaaroverzicht, Gouden Kalf Competitie, De Belofte
Editie: NFF 2012

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Still