Ga naar inhoud
Stills

Mila V - Mind Fish

Regie: Mila van der Linden
Muziekvideo en modefilm, waarin de modeontwerpen van Mulas Hybrid Haus (Jessica van Halteren) en de synths en hypnotiserende teksten van Mila V (Mila van der Linden) een creatief verbond aangaan.
Voor de derde keer laten modeontwerper Jessica van Halteren (Mulas Hybrid Haus: MHH) en muziekproducer en regisseur Mila van der Linden, alias Mila V, zich inspireren door elkaars werk. In deze muzikale, creatieve kruisbestuiving zet MHH haar hybride, buitenwereldse ontwerpen in een nachtclub met de acid-popklanken en hypnotiserende teksten van Mila V. De creatieve videoclip is een ode aan het nachtleven en een muzikaal en visueel, multizintuiglijk verhaal over de balans tussen mindfulness en waanzin.

Credits

Coproducent
Camera
Production Design
Kostuumontwerp
Sound Design
Titel: Mila V - Mind Fish
Jaar: 2021
Duur : 5 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2022

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Stills
Stills