Ga naar inhoud
Veelbekroonde animatiefilm waarin een zevenjarig meisje haar overwerkte moeder uit de greep van een drukke metropool probeert te krijgen. Het blijkt geen gemakkelijke opgave.

Veelbekroonde animatiefilm waarin de zevenjarige Mia zich met haar overwerkte moeder door een drukke stad verplaatst. Met haar felgele jack en nieuwsgierige ogen is het meisje een duidelijk lichtpunt in de grijze massa. Tussen alle rennende voeten en het voortrazende verkeer ziet Mia een bijzondere wereld die onzichtbaar blijft voor mensen met haast. Daarom probeert ze ook haar moeder te bevrijden uit de greep van de grote, opgejaagde metropool. Het blijkt geen gemakkelijke opgave.

Credits

Production Design
Productiebedrijf
Vivi Film
Creative Conspiracy
Stichting il Luster Films
Distributie
Dalton Distribution

Titel: Mia
Jaar: 2013
Duur : 9 minuten
Categorie: Korte Film
Competities: Vlaams XL
Editie: NFF 2015

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Bekijk trailer

Stills

Still
Still