Ga naar inhoud
Debuutfilm gebaseerd op de gelijknamige novelle van Louis Paul Boon uit 1955 is een binnenhuisdrama waarin Freudiaanse fantasieën en een verhitte werkelijkheid leiden tot een knoop vol complicaties.
Lili Rademakers' debuutfilm is gebaseerd op de gelijknamige novelle van de Vlaamse schrijver Louis Paul Boon uit 1955 die vanuit drie standpunten vertelt over de broeierige verhouding tussen een man en een jong dienstmeisje en zijn vrouw en een zwager. Een binnenhuisdrama waarin Freudiaanse fantasieën en een verhitte - vaak erotische - werkelijkheid leiden tot één knoop vol complicaties.

Credits

Scenario
Production Design
Set geluid
Productiebedrijf
Iblis Films
Fons Rademakers Produkties B.V.
Distributie
Meteor Film Productions

Titel: Menuet
Jaar: 1982
Duur : 1 uur, 26 minuten
Categorie: Speelfilm
Competities: Retrospectief
Editie: NFF 1984

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Still
Still
Still