In deze korte, zwijgende dansfilm blikt een ouder echtpaar terug op de dynamiek van hun lange relatie. Hun verhouding kende vurige passie en genegenheid, maar ook afstandelijkheid en woede.


In deze korte, zwijgende dansfilm blikt een ouder echtpaar middels foto’s terug op de dynamiek van hun relatie. In levensfragmenten vol flirtages, gevechten, afstandelijkheid, passie, genegenheid en woede, is steeds de tafel een centraal uitgangspunt. Afgewisseld door droombeelden van een weelderige tuin en portretten van de vrouw. Maakt onderdeel uit van Point Taken: vier korte dansfilms van in Nederland werkende choreografen en filmmakers.

Titel: Memory Lane
Jaar: 2010
Duur : 8 minuten
Categorie: Korte Film
Competities: Jaaroverzicht
Editie: NFF 2011

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Still