Ga naar inhoud
Still

Meisjes

Regie: Geoffrey Enthoven
De zeventigjarige Claire grijpt de kans om met haar vriendinnen zang- en danskunsten te vertonen op het podium. Ze benadert haar zoon Sid, een stoere maar berooide r&b-muzikant, om een bandje te vormen.
De zeventigjarige Claire heeft vroeger in een bandje gezongen en wil graag nog 'ns op het podium staan, samen met twee vriendinnen. Ze benadert haar zoon Sid, een stoere maar berooide r&b-muzikant, om een bandje te vormen. Geen haar op zijn hoofd die eraan denkt, maar hij zwicht. Op één voorwaarde: het moet wel zijn muziek worden. Haar andere zoon Michel heeft zo zijn bedenkingen over de nieuwe zangcarrière van zijn moeder.
Titel: Meisjes
Jaar: 2009
Duur : 1 uur, 40 minuten
Categorie: Speelfilm
Editie: NFF 2009
Vlaamse Films

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Still
Still
Still
Still
Still