Ga naar inhoud
Stills

Meetsysteem - Heel even niets

Regie:
In deze disco-videoballade is een jonge, beïnvloedbare complotdenker met vrienden op weg naar een mysterieuze cult, diep verborgen in de Nederlandse bossen. Daar maakt men zich op voor dé dag.
Een beïnvloedbare jongeman en zijn mede-complotdenkers strijden in dit videoclip-drama in een wereld die ze niet begrijpen, tegen een vijand die mogelijk niet bestaat. Allemaal zoeken ze, op de synth beats van Meetsysteem, naar verlossing. Samen met zijn broer, filmmaker Teddy, construeerde Ricky ‘Meetsysteem’ Cherim het pad van deze geradicaliseerde ziel naar een mysterieuze groepering midden in de bossen. Heel Even Niets, een zeven minuten lange disco-ballade, is te vinden op het album ‘Cr:GO’, waarin Meetsysteem de complexiteiten van het moderne bestaan onderzoekt.

Credits

Regie
Producent
Scenario
Productiebedrijf
International Deep Space Exploration Bureau
Titel: Meetsysteem - Heel even niets
Jaar: 2021
Duur : 9 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2022

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Stills
Stills