Ga naar inhoud
In de vierde Mees Kees-film valt de populaire meester onverwacht uit als coach van het schoolvoetbalteam. Voor 6B is de lol er zo wel vanaf. Lukt het Tobias om het toernooi te redden?

In de vierde Mees Kees-film zit klas 6b midden in de schoolvoetbalcompetitie. Ook al is Tobias beslist geen nieuwe Messi, met Mees Kees als voetbalcoach is het toch erg leuk. Maar wat is wél zijn talent? De rest van de klas weet wel het antwoord op Mees Kees’ vraag wat ze later willen worden: Sep wordt komiek, Aukje dokter, Tom rekenwonder, Winston rapper en Hasna lerares. Als de meester plotseling uitvalt en de dictatoriale Dreus het trainingsstokje overneemt, weet Tobias het helemaal niet meer.

Credits

Uitvoerend Producent
Production Design
Kostuumontwerp
Set geluid
Sound Design

Titel: Mees Kees langs de lijn
Jaar: 2016
Duur : 1 uur, 17 minuten
Categorie: Speelfilm
Competities: L'OR Gouden Kalf Competitie
Editie: NFF 2017

Gouden Kalf winnaar

Abraham Tuschinski Fonds Gouden Kalf van het Publiek (2017)
Paul Voorthuysen

Gouden Kalf nominaties

Andere prijzen

Gouden Film (100.000 bezoekers speelfilm) (2017)

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Bekijk trailer

Stills

Still
Still