Ga naar inhoud
Muziekvideo van de Italiaans-Colombiaanse rapper Mariposa en haar verschillende persoonlijkheden. Mariposa voelt zich gefrustreerd en verdwaald in haar hoofd. In het bowlingcentrum lijken al haar alter ego’s samen te komen.
De Italiaans-Colombiaanse rapper Mariposa heeft vele gezichten. In de muziekvideo Pastorita Mariposa toont ze haar verschillende persoonlijkheden in een verder leeg bowlingcentrum. Ze is gefrustreerd en voelt zich verdwaald in haar hoofd. Ze wordt achtervolgd door haar trauma's, haar woede eet haar op en ze wil gehoord worden. De latin rapper wil zichzelf bewijzen en laten zien dat áls zij ooit de wereld aan haar voeten heeft, niemand dat meer van haar af kan nemen.

Credits

Producent
Uitvoerend Producent
Camera
Production Design
Kostuumontwerp
Productiebedrijf
HmmPossible
Postproductiebedrijf
The Compound

Titel: Mariposa - Pastorita Mariposa
Jaar: 2021
Duur : 4 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2022

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Mariposa_Pastorita.1299.Still008.jpg
Mariposa_Pastorita.1874.Still009.jpg
Mariposa_Pastorita.3661.Still013.jpg