Ga naar inhoud
Stills

Mama

Regie: Esmée van Loon
Je familie heb je niet voor het uitkiezen. Of toch wel, in het geval van de Rotterdamse moeder Ma’MaQueen, haar zes drag-kinderen en haar drie katten.
Ma’MaQueen heeft een veilige thuishaven gecreëerd voor haar zes dragkinderen, die thuis niet allemaal kunnen rekenen op het begrip van hun biologische bloedverwanten. De afwijzing van je familie levert persoonlijke problemen en een negatief zelfbeeld op. Drag zijn doet hen dit alles tijdelijk vergeten. De turbulente zoektocht naar identiteit en acceptatie binnen een maatschappij waar hokjesgeest de norm is, gaat in deze documentaire niet over rozen. Onder de vleugels van Mama voelen ze zich veilig en gezien. Bij elkaar vinden zij steun, geborgenheid en een thuis waarin fantasie werkelijkheid wordt.

Credits

Uitvoerend Producent
Sound Design
Geluidsnabewerking
Visual Effects
Montage
Titel: Mama
Jaar: 2022
Duur : 1 uur
Categorie: Korte Documentaire
Editie: NFF 2022
NFF Debuutcompetitie

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Bekijk trailer

Stills

Stills
Stills
Stills
Stills