Ga naar inhoud
EKBD9.jpg

Lucky Fonz III - Een klein beetje dood

Regie: Ivo van Aart

Daar ligt hij dan, neergestort op de dansvloer: Lucky Fonz III. Niet zo lucky, want hij gaat, in een ononderbroken take, linea recta naar het onherroepelijke einde: het graf. Of is er leven na de dood?

Kun je ook maar een klein beetje dood zijn? Lucky Fonz III ligt in deze videoclip lethargisch op de dansvloer van een stampvolle nachtclub. De bezoekers daar zullen hem uiteindelijk ten grave dragen – en nog wel in één lange take. Die volgt de processie, speciaal voor iemand die eventjes weg wil zijn. Een uitvaart zonder doel, en zonder overledene. Een klein beetje dood – eventjes maar – om daarna weer door te kunnen gaan.

Credits

Producent
Uitvoerend Producent
Production Design
Cast (hoofdrol)
Choreografie
Coproductiebedrijf
Lucky Fonz III
Titel: Lucky Fonz III - Een klein beetje dood
Jaar: 2023
Duur : 5 minuten
Categorie: Videoclip
Editie: NFF 2023

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.