Twee mensen beginnen tijdens de coronalockdown een liefdesrelatie via FaceTime. Maar hoe levensvatbaar is hun relatie wanneer die niet beperkt blijft tot communicatie op afstand?

Lucky (Hannah Hoekstra) en Miles (James Krishna Floyd) ontmoeten elkaar vluchtig op het vliegveld. Allebei onderweg naar huis, omdat de wereld opeens in de greep van COVID-19 is. Miles vertrekt naar Londen en Lucky naar Amsterdam. Beiden gaan in quarantaine in hun eigen huis, ver weg van elkaar. Het enige dat ze zeker weten, is dat ze elkaar willen leren kennen en dat ze een paar ongestoorde weken voor de boeg hebben om dat te doen. Zal de relatie ook standhouden als ze straks weer uit hun online bubbel stappen?

Titel: Love in a Bottle
Jaar: 2021
Duur : 1 uur, 20 minuten
Categorie: Speelfilm
Editie: NFF 2021

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Bekijk trailer

Stills

Stills