Ga naar inhoud
Stills

LOUDER! SO I CAN HEAR YOU

Regie: Laura Bokhoven
Zes jaar geleden overleed Laura Bokhovens vader. Om hem dicht bij zich te houden maakt ze nu zelf een reis uit zijn verleden. Een film over herinneren en de kracht van verbeelding.
Regisseur Laura Bokhoven is na de dood van haar vader altijd op zoek naar waar ze zijn aanwezigheid kan voelen. Als er een verhaal over een reis van hem opduikt, besluit ze hem achterna te reizen. Terwijl landschappen voorbijtrekken, reageert Laura op de poëzie van haar vader, en wekt ze de suggestie van een dialoog. Haar ontmoetingen bieden perspectief in het omgaan met dood en verlies. Een documentaire roadmovie over rouw en hoe je iemand kunt vasthouden die steeds meer vervaagt.

Credits

Sound Design
Set geluid
Geluidsnabewerking
Productiebedrijf
Nederlandse Filmacademie
Omroep
HUMAN
Titel: LOUDER! SO I CAN HEAR YOU
Jaar: 2022
Duur : 30 minuten
Categorie: Korte Documentaire
Editie: NFF 2022
NFF Studentencompetitie

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Stills
Stills