Ga naar inhoud
Korte humoristisch animatiefilm over een astronaut die met zijn raket neerstort op een piepklein verlaten planeetje. De pogingen zijn probleem zelf op te lossen hebben een tamelijk onverwachte afloop.
Korte humoristisch animatiefilm over een astronaut die met zijn raket neerstort op een piepklein, verlaten planeetje. Omdat er in de verste verte geen monteur is te vinden, moet hij zelf een oplossing zien te vinden. Wat eerst een briljante ingeving lijkt, brengt hem uiteindelijk nog verder van huis. De dialoogloze animatie in cartooneske tekenstijl zet in enkele scènes de wanhoop neer van iemand die geconfronteerd wordt met tegenslag en het uiteindelijk alleen maar erger maakt.

Credits

Producent
Uitvoerend Producent
Production Design
Geluidsnabewerking
Sound Design
Visual Effects
Productiebedrijf
Stichting il Luster Films
Studio Mosquito
Distributie
Stichting il Luster Films

Titel: Lost in Space
Jaar: 2010
Duur : 1 minuut
Categorie: Korte Film
Competities: Jaaroverzicht
Editie: NFF 2010

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Still