Ga naar inhoud
Korte dansfilm met dansers van het Scapino Ballet Rotterdam waarin een jonge vrouw door Rotterdam loopt. De geluiden van de levende stad vormen een ritme waarop zij danst.
Een jonge vrouw loopt door Rotterdam. De geluiden van de levende stad vormen een ritme, waarop op onverwachte momenten, vanuit alledaagse handelingen, wordt gedanst. De vrouw registreert en laat zich soms, met een achteloze vanzelfsprekendheid, meevoeren in een dansscène, om erna haar door ondefinieerbare verlangen gedreven dwaaltocht voort te zetten. Dansfilm met dansers van het Scapino Ballet Rotterdam.

Credits

Uitvoerend Producent
Camera
Production Design
Productiebedrijf
IDTV Docs
Omroep
NTR
Distributie
IDTV Docs

Titel: Lost
Jaar: 2001
Duur : 27 minuten
Categorie: Korte Film
Competities: Jaaroverzicht, Gouden Kalf Competitie
Editie: NFF 2001

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Still