Ga naar inhoud
Still

Lolamoviola - Wintergasten

Regie: Yolanda Entius
Licht ironisch drama geïnspireerd op de komedies van Anton Tsjechov. De film handelt over een groepje bevriende dertigers dat elkaar traditiegetrouw treft in een vakantiehuisje op Vlieland.
Licht ironisch drama uit de VPRO-reeks Lolamoviola geïnspireerd op de komedies van Anton Tsjechov. De film handelt over een groepje bevriende dertigers dat elkaar traditiegetrouw treft in een vakantiehuisje op Vlieland. Tijdens de vakantie raken de onderlinge verhoudingen danig verstoord en wordt ieder van hen geconfronteerd met verdrongen idealen en verlangens. De dromen die zij als zestienjarigen koesterden blijken voorgoed tot het verleden te behoren. Zelfs Thomas, de held die tien jaar geleden vertrok en iets van zijn leven zou maken, blijkt een wrak. Een film over de onverzadigbare honger naar geluk en zingeving.
Titel: Lolamoviola - Wintergasten
Jaar: 1996
Duur : 57 minuten
Categorie: Kort Televisie Drama
Editie: NFF 2000
Lolamoviola

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Still
Still