Ga naar inhoud
Avonturenfilm over vier zangeressen van de kinderband Kus. Ze reizen naar een ver land en komen terecht in een dorp waar de tijd tweehonderd jaar is stil blijven staan en waar alle kinderen verdwenen zijn.
Avonturenfilm over vier zangeressen van de kinderband Kus. Een van hen hoort van de notaris dat zij een huis in een ver land heeft geërfd van de onverwacht overleden Professor Ploffermans. Met haar collega-zangeressen reist ze af. Ze komen terecht in een dorp waar de tijd tweehonderd jaar is stil blijven staan en waar de dorpelingen voortdurend in slaap vallen. Als de zangeressen ontdekken dat alle kinderen uit het dorp zijn verdwenen, gaan ze op onderzoek uit. Jack Wouterse speelt een conservatieve dominee.

Titel: Limo
Jaar: 2009
Duur : 1 uur, 35 minuten
Categorie: Speelfilm
Competities: Vlaamse Films
Editie: NFF 2009

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Bekijk trailer

Stills

Still
Still
Still
Still