Avon­turen­film over vier zanger­essen van de kinder­band Kus. Ze reizen naar een ver land en komen terecht in een dorp waar de tijd twee­hon­derd jaar is stil blijven staan en waar alle kinderen verd­wenen zijn.
Avon­turen­film over vier zanger­essen van de kinder­band Kus. Een van hen hoort van de notaris dat zij een huis in een ver land heeft geërfd van de onverwacht overleden Professor Plof­fer­mans. Met haar collega-zanger­essen reist ze af. Ze komen terecht in een dorp waar de tijd twee­hon­derd jaar is stil blijven staan en waar de dorpelingen voort­durend in slaap vallen. Als de zanger­essen ontdekken dat alle kinderen uit het dorp zijn verd­wenen, gaan ze op onder­zoek uit. Jack Wouterse speelt een conser­vatieve dominee.

Titel: Limo
Jaar: 2009
Duur : 1 uur, 35 minuten
Categorie: Speelfilm
Editie: NFF 2009

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Partners

NPO Vm Nfs diap 1 5xLogo volkskrantVL LOGO LIGGEND COMPLEET 2021 diapLogo NFFLogo Dioraphte