Ga naar inhoud
Kort drama waarin een kooivechter zijn vader bezoekt in een verzorgingstehuis. De twee hebben een complexe band en zijn van elkaar vervreemd geraakt. Heeft het oprakelen van oud zeer nog zin?
Met een gebroken lichaam en de intentie om oud zeer aan te pakken, bezoekt een kooivechter zijn van hem vervreemde vader in een verzorgingstehuis. Tijdens hun eerste uitwisseling sinds lange tijd wordt het meteen duidelijk dat beide mannen een ingewikkelde relatie hebben met elkaar. Het pijnlijke verleden onthult zich in dit korte drama zodra de maskers afvallen en de frustratie tussen beide mannen komt tot een kookpunt. Kan de zoon het heden repareren, terwijl de woede van het verleden nog in hem brandt?

Credits

Production Design
Sound Design
Cast (bijrol)
Productiebedrijf
Kaliber Film
Coproductiebedrijf
Stichting Metafoor

Titel: Liminal Space
Jaar: 2021
Duur : 15 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2021

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

still 2.png
still 3.png