Ga naar inhoud
Buslijn 32 vult zich met reizigers alvorens hij bij de rechtbank ontploft. Pleegde een der passagiers de aanslag? Dramaserie over de groeiende intolerantie en onverschilligheid in onze maatschappij.


De Amsterdamse buslijn 32 vult zich langzaam met een divers pluimage aan reizigers, een dwarsdoorsnede van Nederland. Dan ontploft de bus, vlakbij de rechtbank. In deze mozaïekvertelling worden de voorafgaande weken van de tien passagiers onder de loep genomen. Wie waren ze? Waarom zaten ze in die bus en wie heeft schuld aan de terreuraanslag? Dramaserie over de groeiende intolerantie en onverschilligheid in onze maatschappij.

Titel: Lijn 32
Jaar: 2011
Duur : 50 minuten
Categorie: Televisiedrama
Competities: Jaaroverzicht, Gouden Kalf Competitie, Focus - Gast van het Jaar - Frans van Gestel
Editie: NFF 2011

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Still
Still
Still
Still
Still