Ga naar inhoud
Still

Life is Beautiful

Regie: Mark de Cloe, Jeroen Berkvens
Dertigdelige tv-serie met korte films over dromen, leven en liefde. Elk filmpje heeft een adagium van Erasmus als uitgangspunt.
Korte films over dromen, leven en liefde. Na hun veelgeprezen ‘Boy Meets Girl Stories’ laten Mark de Cloe en Jeroen Berkvens zien hoe mensen één zijn als ze hun hart vasthouden, hun hoofd verliezen of hun liefde delen. Elk filmpje heeft een adagium van Erasmus als uitgangspunt. Erasmus verzamelde meer dan drieduizend adagia, die hij ontleende aan de klassieke oudheid. Deze wijze oneliners inspireerden de filmmakers tot het maken van een dertigtal korte films, deels fictief en deels documentair.

Titel: Life is Beautiful
Jaar: 2011
Duur : 5 minuten
Soort: Korte Film
Editie: NFF 2011
Jaaroverzicht Gouden Kalf Competitie

Gouden Kalf nominaties

Beste Korte Film (2011)
Jeroen Berkvens
Beste Korte Film (2011)
Mark de Cloe

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Still
Still
Still
Still
Still
Still
Still
Still
Still
Still
Still
Still
Still
Still
Still
Still
Still
Still