Spraakmakende film van het dynamische duo Pim & Wim waarin Ramses Shaffy maar niet kan kiezen tussen twee geliefden, maar wel de inspiratie opdoet voor een nieuw boek, over de erotiek in Nederland.
In vijftien weken gemaakte lowbudgetfilm met geïmproviseerde dialogen waarmee 'Pim & Wim' eigenlijk hun debuut hadden willen maken. De schrijver Frank heeft veel succes met zijn debuut, maar met de opbrengst moet hij eerst nog een schuld aflossen en zijn vriendin Mascha maakt het uit. Hij ontmoet een andere vrouw maar het lijkt ook weer goed te komen met Mascha. De perikelen leveren hem de inspiratie voor een nieuw boek, over de erotiek in Nederland. Met Ramses Shaffy en in een bijrol de toen nog vrij onbekende Michael York.

Credits

Productiebedrijf
Scorpio Films N.V.

Titel: Liefdesbekentenissen
Jaar: 1967
Duur : 1 uur, 20 minuten
Categorie: Speelfilm
Competities: Terugblik op Wim Verstappen
Editie: NFF 2009

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Still
Still