Ga naar inhoud
De levenscyclus van een flesje water met een smaakje. Een experimenteel spel met animatie, poppen en acteurs schept een geheimzinnige wereld.
Water. Zo natuurlijk als het maar zijn kan. Maar toen het zo'n vijftig jaar geleden ook iets werd dat je in een flesje kan kopen, veranderde er van alles in onze relatie met het concept drinkwater. In een decor waarin de natuur in geometrische patronen is gedwongen, spelen zich in deze experimentele fantasie allerlei manipulaties af rond het flesje. Dat wordt vertrapt en opnieuw geboren, terwijl het water broeit en borrelt in een mysterieuze wereld. Animatie en acteurs gaan organisch samen.

Titel: L'eau faux
Jaar: 2020
Duur : 16 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2020

ExperimenteelNatuur & MilieuDramaAnimatieAbsurdisme

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.