Ga naar inhoud
Stills

Lazy Duck

Regie: Walter Stokman
Documentaire over de strijd van een man die beweert onterecht beschuldigd te worden van de moord op zijn vrouw tijdens hun zeilreis. Hoe bepleit je je onschuld zonder sluitend bewijs?
Als tijdens hun zeilreis in Colombia op de ‘Lazy Duck’ Durdana, de vrouw van Peter Putker vermoord wordt, zegt hij onschuldig te zijn. Volgens de echtgenoot is zij door piraten vermoord tijdens een roofoverval op de boot. In deze documentaire bepleit Putker in de Nederlandse rechtszaal uitgebreid zijn zaak. Wat gebeurt er als de overheid besluit om je te vervolgen en jij als burger je onschuld moet bepleiten, zonder daarvoor sluitend bewijs te hebben?

Credits

Uitvoerend Producent
Sound Design
Productiebedrijf
Zeppers Film & TV
Lazy duck_affiche.jpg
Titel: Lazy Duck
Jaar: 2022
Duur : 1 uur, 18 minuten
Categorie: Lange Documentaire
Editie: NFF 2022
Gouden Kalf Competitie

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Stills
Stills