Ga naar inhoud
De Chinese Ling lijdt aan een extreme vorm van straatvrees. De enige met wie ze contact heeft is een demente vrouw die denkt dat ze haar dochter is. Als zij niet meer belt, moet Ling naar haar op zoek.
De Chinese Ling lijdt aan een extreme vorm van straatvrees. Ze heeft haar leven zo ingericht dat ze nooit iemand hoeft te zien. De gordijnen zijn altijd dicht, ze kijkt voortdurend Chinese televisie en eet alleen noedels. Opeens krijgt ze 's ochtends vroeg telefoontjes van een demente, Indiase vrouw die denkt dat ze haar dochter is. Onder haar invloed doorbreekt Ling haar leefpatroon. Als zij niet meer belt, moet Ling naar haar op zoek.

Credits

Producent
Uitvoerend Producent
Production Design
Geluidsnabewerking
Sound Design

Titel: Laxmi Calling Ling
Jaar: 2010
Duur : 17 minuten
Categorie: Korte Film
Competities: Jaaroverzicht
Editie: NFF 2010

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Still