Ga naar inhoud
Twee tienjarige vriendinnen bezoeken een subtropisch zwemparadijs. Door ontmoetingen met oudere kinderen en tieners, beseffen de meiden dat de dagen van hun onbezorgde kindertijd geteld zijn.
Twee tienjarige vriendinnen bezoeken een subtropisch zwemparadijs. Ze verheugen zich op het golfslagbad en de glijbaan, maar worden afgeleid door andere, oudere zwemmers. Zoals tienermeiden met echte borsten in het bubbelbad, oudere jongens die de glijbaan blokkeren of hun bril afpakken. De meiden lijken langzaamaan te beseffen dat de dagen van hun onbezorgde kindertijd geteld zijn.

Credits

Set geluid
Geluidsnabewerking
Sound Design

Titel: Kort! - Zwemparadijs
Jaar: 2009
Duur : 10 minuten
Categorie: Korte Film
Competities: Hoofdprogramma
Editie: NFF 2009

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Still