Ga naar inhoud
Een jongetje krijgt een stukje worst van die lieve blonde slagersvrouw, die hij in al zijn onderzoekende onschuld te schande zet voor de harteloze klandizie.
'Wraak is een gerecht dat koud moet worden opgediend', luidt het gezegde. In deze morbide tragedie, waarin alles draait om het buitenste en binnenste van de mens, valt geen woord. Een jongetje krijgt een stukje worst van die lieve blonde slagersvrouw, die hij in al zijn onderzoekende onschuld te schande zet voor de harteloze klandizie. Het Roald Dahl-achtige staartje is om van te smullen. 'Dat zij zal voortleven in ons allen.'

Titel: Kort! - Worst
Jaar: 2006
Duur : 9 minuten
Categorie: Korte Film
Competities: Hoofdprogramma, NFF Debuutcompetitie, Kort!
Editie: NFF 2006

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Still