De eenzame suppoost Vera vindt op een koude winteravond een slapende zwerver in haar portiek. Met chocola als voornaamste communicatiemiddel, ontketent ze een bijzondere dialoog.
Stijlvolle, korte film over de eenzame, naar contact hunkerende suppoost Vera. Na weer een dag zwijgzaam bezoekers gadeslaan in het museum, vindt ze op een koude winteravond een slapende zwerver in haar portiek. Ze besluit zich over hem te ontfermen. Eerst geeft ze hem een deken en een thermoskan thee, niet veel later de sleutel van haar huis. Met chocola als voornaamste communicatiemiddel, ontketent ze een bijzondere dialoog.

Credits

Uitvoerend Producent
Production Design
Sound Design
Geluidsnabewerking
Klink audio

Titel: Kort! - Vera
Jaar: 2008
Duur : 10 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2008

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.