Ga naar inhoud
Fons wordt vijftig en viert dat met een parachutesprong. Hoewel zo'n sprong al eng is, krijgt hij helemaal een hartverzakking als zijn instructeur tijdens de sprong suïcidale neigingen vertoont.
Fons wordt vijftig en viert dat met een parachutesprong. Eigenlijk durft hij niet, maar Mike, zijn instructeur stelt hem gerust. Terwijl Fons aan hem vastgesnoerd zit, krijgt Mike net voor opstijgen te horen dat z'n vriendin hem gedumpt heeft voor een ander. Mike huilt gedurende de vlucht hartverscheurend. De toch al benauwde Fons krijgt een hartverzakking als zijn instructeur tijdens de sprong opeens suïcidale neigingen vertoont.

Titel: Kort! - Val dood!
Jaar: 2009
Duur : 10 minuten
Categorie: Korte Film
Competities: Hoofdprogramma
Editie: NFF 2009

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Still
Still